Slide background

ActSafe

ACC POWER ASCENDER

Slide background

Helly Hansen

WORK WEAR

Slide background

Worldwide

Zülau will help you

Slide background

Safety

Onshore & Offshore

Slide background

Wind Turbines

Service & Spareparts

Slide background

SKF

Bearings for many purposes

Slide background

Velkommen til Zülau

PladevibratorPladevibrator

Vi skaber løsninger og lægger op til værdiskabende samarbejder
Vores forretningsfilosofi bygger på mange års erfaring og viden, kombineret med en stor grad af fleksibilitet og en høj grad af fokus på kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser.


Vi tilstræber at være systemleverandør
Mange kunder er i dag i højere grad interesseret i at købe færdige løsninger. Zülau er selv totalleverandør af alle typer færdige løsninger, som opfatter rigtige indkøb, bukning, svejsning, skæring, drej/fræs, montering, lejer/transmissioner og rigtig beklædning. Til de opgaver, vi ikke selv kan klare i huset, har vi tæt samarbejde med underleverandør, som lever op til vores kvalitetskrav.


Vi har egen produktion
Zulau råder in house over konstruktions afdeling med 3D CAD-tegninger og kompetencer ligger på løfteudstyr og udviklinger i gren tech.


Vi er tekniske sparringspartner
Vores mange års erfaring inden for metalproduktion gør, at vi gerne tør påtage os vanskelige og komplekse opgaver, hvor vi kan fungere som tekniske sparrings partner fra start til slut i produktudviklingens processer.


Vi fremstiller prototyper
Tegninger kan ikke altid vise det færdige produkts brugervenlighed, ydeevne og funktionalitet. Derfor giver en maskinbearbejdet eller håndlavet prototype mulighed for at optimere produktet og reducere den totale udviklingstid.


Vi har en stor grad af fleksibilitet
Fleksibilitet er en af virksomheds kerneværdier. Den udmøntes bl. a. i at vi er tilgængelig på virksomheden i det vi kalder for 24/7 hele året, hvis en af vores kunder har et problem ellers en udfordring, som vi kan hjælpe med at løse. Vi er lagerførende på de fleste materialer. Vi kan håndtere en lang række processer. Vi er omstillings parate.


Vi har egen handels afdeling
Vi føre et alsidigt sortiment til industrien med de bedste brands indenfor værktøjer, lejer, transmissioner, beklædning samt sikkerheds udstyr.

   Right Pics Welcome