PROFIL

Vi skaber løsninger og lægger op til værdiskabende samarbejder

Vores forretningsfilosofi bygger på mange års erfaring og viden, kombineret med en stor grad af fleksibilitet og en høj grad af fokus på kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser.

Vi tilstræber at være systemleverandør

Mange kunder er i dag i højere grad interesseret i at købe færdige løsninger. Zülau er selv totalleverandør af alle typer færdige løsninger, som opfatter rigtige indkøb, bukning, svejsning, skæring, drej/fræs, montering, lejer/transmissioner og rigtig beklædning. Til de opgaver, vi ikke selv kan klare i huset, har vi tæt samarbejde med underleverandør, som lever op til vores kvalitetskrav.

Vi er tekniske sparringspartner

Vores mange års erfaring inden for metalproduktion gør, at vi gerne tør påtage os vanskelige og komplekse opgaver, hvor vi kan fungere som tekniske sparrings partner fra start til slut i produktudviklingens processer.

Vi har egen produktion

Zulau råder in house over konstruktions afdeling med 3D CAD-tegninger og kompetencer ligger på løfteudstyr og udviklinger i green tech.

Vi har en stor grad af fleksibilitet

Fleksibilitet er en af virksomheds kerneværdier. Den udmøntes bl. a. i at vi er tilgængelig på virksomheden i det vi kalder for 24/7 hele året, hvis en af vores kunder har et problem ellers en udfordring, som vi kan hjælpe med at løse. Vi er lagerførende på de fleste materialer. Vi kan håndtere en lang række processer. Vi er omstillings parate.

Vi fremstiller prototyper

Tegninger kan ikke altid vise det færdige produkts brugervenlighed, ydeevne og funktionalitet. Derfor giver en maskinbearbejdet eller håndlavet prototype mulighed for at optimere produktet og reducere den totale udviklingstid.

Vi har egen handels afdeling

Vi føre et alsidigt sortiment til industrien med de bedste brands indenfor værktøjer, lejer, transmissioner, beklædning samt sikkerheds udstyr.