SERVICE

Zulau Service omfatter:

HOVEDENTREPRENØR FOR FLYTNING AF ROTATIONSPRESSE

En spændende opgave udført i sensommeren 2012, hvor vi som hovedentreprenør, forestod nedtagningen af en SOLNA rotationspresse fra Trykcentralen i Viby og frem til den endelige installation og ibrugtagning på sit nye domicil, nemlig hos OTM Ikast.

En arbejdsopgave af ca. 8 ugers varighed som består af et ca. 15 mands stort team fra ind- og udland, alle for os sædvanlige samarbejdspartnere – på et projekt af denne type, hvor specialisternes viden samt overblik gjorde at hele projektet kørte med militærpræcision, til alles fulde tilfredshed.

Vi er stolte af at være førstevalg til alle de forskelligartede opgaver, hvor vores knowhow samt netværk, udgør forskellen mellem succes og fiasko.

IKKE-DESTRUKTIV PRØVNING

Zülau kan nu tilbyde PMI Positiv Materiale Identifikation ved hjælp af XRF teknologien.

Dvs. at vi kan rykke hurtigt ud og fortage en identifikation af grundstof sammensætningen hos kunden på emner af forskellige metal legeringer. Samt undersøgelse af tilsat materiale i svejsninger m.v.

På grund af apparatets mobilitet kan vi udover enkelte komponenter også analysere dele af allerede eksisterende konstruktioner, som f.eks. vindmøller, broer og andre faste konstruktioner.

Desuden har mange virksomheder med import af stål og andre metaller fra visse dele af verden oplevet problemer med kvaliteten af materialet, med PMI er det muligt at lave en hurtig ikke-destruktiv kontrol af, om materialet lever op til specifikationerne.

Der kan udarbejdes en rapport af de pågældende målinger med dokumantion

TERMOGRAFERING

Zülau har igennem flere år arbejdet med termografering, og med termografering kan man måle temperatur på forskellige komponenter i en el tavle.

Derved opdager man, hvad der har en varmudstråling, som er for stor. Det vil sige, at man opdager, eller bliver bekræftet i, hvilken installationer der er maksimalt belastet, og hvilken komponenter der vil blive fejlramt, hvis ikke de serviceres.

Ligeledes kan man tjekke evt. kuldebroer på bygninger.